Een blog beginnen? Even “brainstormen”

Op een ochtend, vergezeld met een heerlijke kop koffie……..kwam ik tot het idee om een blog te beginnen. En ja een blog begin je niet zomaar daar moet je wel ideeën en een goed overwogen plan voor hebben. Schrijven doe ik graag dus dat is een leuke bijkomstigheid. Dus een fraai notitieblok gekocht en toen ben ik begonnen met jawel “brainstormen”.

Een Blog Magazine, net even anders

Ik wilde niet zomaar een blog, maar een blog met een krachtige uitstraling. Na gedegen onderzoek en voorbereiding heb ik uiteindelijk voor de layout van een “Blog Magazine” gekozen. Vooral op een groot scherm (PC) komt dit dan volledig tot zijn recht. En voor wat betreft mijn fotografie; als Portret- en Bruidsfotograaf zie ik mijzelf toch ook graag wat breder. Portretten kunnen ook Documentaire portretten zijn of Lifestyle portretten. Maar ook Bruidsfotografie kan veel meer inhouden, denk maar aan mooie Bruidslocaties, overheerlijke en fraai ogende bruidstaarten, speciale wijnen voor grote partijen etc. Allemaal zaken waar, eventueel in samenwerking met klanten, leuk over geschreven kan worden met natuurlijk daarbij mijn fotografie als centraal onderwerp.

Achtergrondinformatie

Kortom mijn blog kan nog een beetje alle kanten opgaan, maar aan de orde gaat komen; Portretfotografie, Bruidsfotografie, Documentaire fotografie, Lifestyle fotografie, achtergrondinformatie bij mijn opdrachten. En verder alles wat met mijn fotografie te maken heeft, aangevuld met “Quotes”. Alles in een “mooi” jasje gegoten. De huidige categorieën zullen in een later stadium aangevuld worden.

Info website: www.hellasiertsema.com

Dus blijf mij volgen, “stay tuned”

Portraits_NO_LP7060017