Ghimells Portret Fashion shoot: “in een rustiek Landhuis in Hekelingen”

Het was een frisse dag in april, maar de zon scheen en je kon toch al een beetje het voorjaar proeven. Ik was die dag vroeg op gestaan voor een fashion shoot die gehouden zou worden op het mooie rustieke landgoed in Hekelingen in Zuid Holland.

De kleding voor de dag werd verzorgd door het Haute Couture merk GHIMELLS. In 2013 heeft Couturier Melissa Oehlers dit Haute Couture merk GHIMELLS opgezet. GHIMELLS richt zich op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar.

“GHIMELLS”, “zo licht Melissa Oehlers toe”, staat voor vrouwelijkheid, elegantie, chique met een sexy touch.

Er waren in totaal vijf modellen die elkaar steeds afwisselden met de fraaie kleding. Hiernavolgend een impressie van diverse foto’s die ik op deze waanzinnige dag heb genomen. En in kijk er met veel genoegen op terug.

Info website: www.hellasiertsema.com

DSC_1216

DSC_1417v1

En ja een kleine pauze hoort er natuurlijk ook bij. Hier zit het model even uit te puffen, zo’n lange dag is ook best vermoeiend.

DSC_1332BWFB

DSC_1333BW

DSC_1568v3

DSC_1712v3

DSC_1368v3

En uiteindelijke met dank aan alle fraaie modellen, het was een superleuke dag, met toch wel een klein zonnetje erbij en met dank aan Melissa Oehlers van GHIMELLS.

DSC_1587