Romantische Bruidsfotografie Utrecht: in de Botanische Tuinen

Het weer was werkelijk prachtig. Perfect voor een bruidsreportage. Ik had eigenlijk nog nooit van de “Botanische Tuinen” in Utrecht gehoord, todat ik er kwam, en ja echt een aanrader om daar eens heen te gaan.

Zoals bezoekers zeggen; “een heerlijke tuin, met liefde onderhouden”

Maar ik was er natuurlijk niet zo maar. Ik heb het prachtige Turkse bruidspaar mogen fotograferen. En ik heb daarbij ook veel aandacht gegeven aan de prachtige planten, bloemen, flora en fauna die er te bezichtigen is. Voor degenen die het nog niet weten, deze prachtige tuinen zijn onderdeel van de Universiteit van Utrecht. En wordt voornamelijk door vrijwilligers onderhouden. De vlindertuin is heel bijzonder en absoluut een bezoekje waard.

Hierbij een kleine impressie van die bijzondere dag.

Info website: www.hellasiertsema.com

INO_0790v2

Wedding_NO_3286v3

INO_0781bw

Wedding_NO_0797v3

INO_0807v2

INO_0776

 

Wedding_NO_0784

Wedding_NO_0783bw

DSC_3369

Wedding_NO_0790bw

INO_0802bw

 

Wedding_NO_0785v3

En ja zo’n prachtig paar heeft altijd wel veel bekijks, zo ook bij deze twee heren die heerlijk op het bankje genoten van het voorjaarszonnetje.

DSC_3287