Bedrijfsfotografie: blijft altijd weer nodig voor regio ’t Gooi en Amsterdam

Een goede zakelijke portretfoto is waardevol. Zowel voor de website als bedrijfspublicaties. In veel gevallen kan de zakelijke omgeving op een passende wijze worden meegenomen in de uiteindelijke fotoshoot. Bij mijn fotografie kan hierbij uiteraard ook worden gekozen voor zogenaamde studio-achtergronden die makkelijk op locatie zijn op te zetten. Ook kan een portretshoot plaatsvinden in de studio in Naarden.

Steeds wisselende omgevingen

Als reportagefotografe ben ik gewend om met steeds wisselende omgevingen en licht te werken. Goed improviseren en creatief hiermee omgaan is dan belangrijk. Corporate fotografie vormt een belangrijk PR-onderdeel voor social media, websites, brochures en het jaarverslag. Ook voor de verkoop van producten zijn goede foto’s nodig. Goede foto’s kunnen een belangrijke stempel drukken op het imago van een bedrijf. Daarbij is het belangrijk dat de uiteindelijke foto overeenkomt met dat wat de klant hiermee wilt bereiken. Ik maak graag samen met mijn klant(en) deze vertaalslag naar een succesvolle fotoreportage.

 

Portretfotografie op de werkvloer

Portretfotografie, de mensen op de werkvloer, de mensen aan het werk en de directieleden; het zijn allemaal “boeiende” bedrijfselementen waar ik als fotografe graag mee werk. Ook de portretfoto’s op Linkedin zijn al belangrijk. En geloof me “vakantiekiekjes” komen toch echt niet goed over, maar een stijlvolle portretfoto met daarbij de juiste kleding en styling wel. Een eerste indruk blijft nou eenmaal belangrijk en een goede portretfoto blijft bij de mensen “hangen”.

Info website: www.hellasiertsema.com

Een goede portretfoto blijft bij de mensen hangen

DSCF1056a_HDR