Portretfotografie ’t Gooi: Portret met een “dreamy look”

Dit studioportret is op een dag in maart gemaakt. Buiten was het nog wat frisjes, maar met de verwarming aan had het model het gelukkig niet al te koud.

Make-up

De make-up voor deze fotoshoot is door mijzelf verzorgd. Uit praktisch oogpunt heb ik diverse professionele visagie-opleidingen gevolgd bij o.a. Mieke Petiet. En in de praktijk komt dat toch wel vaak van pas. Soms volstaat een basis make-up waarbij de oneffenheden worden weggewerkt. Maar afhankelijk van de opdracht kan hier ook wat verder mee worden gegaan. Ik pas het echter uitsluitend toe bij Portretfotografie, daar ik voor de bruidsfotografie in de regel ook juist voor de vroege foto’s inclusief het fotograferen van juist de make-up kan worden gevraagd. Ook ben ik voor bruidsreportages graag vroeg op de locatie aanwezig, ter voorbereiding op de bruidsfotografie die dag.

Scenario

Ik had met deze foto al een duidelijk scenario in gedachte. Ik heb een donkere achtergrond gebruikt en als belichting slechts 1 continue lamp met een beautydish. Het model kijkt hier mooi dromerig weg naar rechts, precies wat ik voor ogen had.

Een portretshoot kan plaatsvinden op locatie of in de studio.

Voor info en prijzen: www.hellasiertsema.com