Bruidsfotografie: in de oude bossen van Blaricum

Een voordeel van het voorjaar is dat de natuur er dan zo ontzettend fris uitziet. De blaadjes aan de bomen zijn dan eigenlijk op zijn mooist. Dit mooie bos met beuken van wel meer dan 100 jaar oud ligt tegenover de “Blaricumse” Heide. Het is een afwisselend bos met veel soorten bomen en dit bos is werkelijk adembenemend mooi. Temidden van dit mooie groen heb ik een bruidsmode reportage gemaakt voor het model. Door de mooie groene omgeving en het werken met filmlampen werd het uiteindelijk een andere bruidsreportage dan gewoonlijk.

Voor de bruidsjurk is gekozen voor een “eenvoudige” bruidsjurk die nadien ook nog heel goed als “avondjurk” gebruikt zou kunnen worden. Maar dit is natuurlijk een persoonlijke keuze. Bij deze fotoshoot heb ik gewerkt met een filmlamp, zodat het model mooi werd uitgelicht. Het lijkt dan ook of een zacht zonnetje het geheel uitlicht, maar in werkelijkheid is dit dus deze lamp.

Hiernavolgend een kleine impressie van deze waanzinnige middag, waarbij zowel de make-up (en fotografie uiteraard) door mijzelf is verzorgd.

Info website: www.hellasiertsema.com

DSCF1219v8

DSCF1200

DSCF1236v3

DSCF1181

DSCF1249v7