Bruidsfotografie: een mooie look voor een “speciale dag”

Er zijn zoveel mogelijkheden om een bruid mooi voor de dag te laten komen. Ik overleg voor mijn Portretfotografie in de regel altijd wel de styling voor de fotoshoot. Voor de bruidsfotografie doe ik dit niet zei het dat ik soms wel ideeën hierover heb. Ik heb voor deze bruidsmode shoot bij dit model, bij wijze van uitzondering, naast de make-up ook het haar gedaan. De knot is gemaakt met behulp van een opvulstuk en mooi afgewerkt met een fraai haarsieraad.

Afhankelijk van de opdracht en wensen bied ik uitsluitend bij de Portretfotografie als optie professionele visagie. Ik heb hiertoe diverse professionele vakopleidingen gevolgd waaronder de school van Mieke Petiet. Meer hierover is te lezen op mijn website.

There are so many ways to create a beautiful make-up and styling for the bride. I followed various make-up courses among which the School of Mieke Petiet which is internationally highly recommended. For my Portrait photography I always first discuss the styling with my clients, and depending on the assignment I can also do the make-up. But for my Wedding photography, this is not so appropriate as I too often have to make photos of the make-up session as well that day. But for this Bridal fashion shoot with this model I did the make-up as well as the hair and this was really great fun to do.

Info website: www.hellasiertsema.com