Bruidsfotografie: in het “karakteristieke” Naarden

Naarden vesting is een unieke plaats in ’t Gooi en heeft al stadsrechten sinds 1300. Het heeft prachtige vestingwallen die zeer goed in tact zijn gebleven. Deze bruidsreportage stond voor de zaterdag, en zij waren niet het enige bruidspaar die dag in Naarden! Het weer was prachtig, een stralende zon en een stralend bruidspaar. Juist de vestingwallen vormden een mooi decor voor toch weer wat andere foto’s. Door de hoogteverschillen krijg je toch weer een heel ander perspectief, en dat is weer enorm leuk om te ervaren. Hiernavolgend een kleine impressie van deze leuke middag.

I made a lovely Bridal reportage in Naarden (Netherlands). Naarden was granted its city rights in 1300 and later developed into a fortified garrison town with a textile industry. Naarden is an example of a star fort, complete with fortified walls and a moat and this is a lovely area for having this shoot. Everything was perfect, the weather was beautiful and together with this beautiful couple my day was made. So here an impression of this beautiful afternoon.

Info website: www.hellasiertsema.com

 

DSC_4472SQ

DSC_4434

DSC_4510SQ1

DSCF1365

DSC_4415

 

 

DSC_4477SQ1

DSC_4515v3

DSC_4418BW

 

 

DSC_4455

DSC_4445BW

DSC_4436BW

DSC_4449v2

DSC_4409BW

 

 

DSC_4510BWSQ

Het was weer een geweldige reportage op een prachtige locatie.