Bruidsfotografie Blaricum, ’t Gooi: “met oog voor detail”

Bij mijn bruidsreportages heb ik altijd doeken in mijn auto liggen, zodat ik accessoires als bruidsboeketten e.d. mooi kan fotograferen. Juist die detailfoto’s doen het zo ontzettend goed in de bruidsalbums. Op deze wijze is het dan ook een mooie blijvende herinnering. Deze bruidsfoto’s zijn nog een kort vervolg op mijn eerder gepubliceerde bruidsmode reportage in het Blaricumse bos. Maar ik vond het toch wel het vermelden waard, want niet alle fotografen nemen dit soort details mee in de fotografie en dat doe ik dus juist wel. Make-up bij deze shoot is door mijzelf verzorgd.

For my Bridal photography I always make photos of details such as the Wedding bouquet. For this I always have background materials with me in the car. Those pictures are always nice for albums as well. These photos were part of a Bridal fashion shoot I made in a lovely forest in Blaricum (Netherlands).

Info website: www.hellasiertsema.com

DSCF1353

DSCF1071

DSCF1389