Exclusieve Newborn fotografie: in Huizen, regio ’t Gooi en omstreken

Even snel een mooi kiekje maken is er voor goede Newborn fotografie niet bij. Deze vorm van fotografie vraagt om heel veel geduld. Als ze nog echt net geboren zijn, dan slapen de newborns veel. Met veel geduld en creativiteit kan je zo’n kleintje in een mooie setting krijgen, klaar voor de shoot.

Wanneer een baby al iets ouder is zoals Fien (het eerste portret hieronder) dan vergt het nog meer geduld. Voor deze shoot heb ik de hele setting en kleding van het kleintje vooraf met de moeder doorgesproken. Maar Fien had er die dag niet echt zin in. Steeds weer kroop zij naar haar moeder toe, ze vond het allemaal maar niets. Mensen die wat groter zijn kan je makkelijker aansturen, maar zo’n kleine dreumes als deze niet echt. Gelukkig waren er momenten genoeg waar ik de foto’s toch goed kon nemen. Newborn fotografie is een leuke vorm van portretfotografie maar zeker niet de makkelijkste. Maar ik vind het persoonlijk echt ontzettend leuk om te doen. Mijn focus hierbij is om mij echt op de “Newborns” te richten. Ook kan een Newborn shoot worden gemaakt van het gehele geboorteproces voor een mooi volledig verhaal in beeld. Het is ook mogelijk om hiervoor een mooi passend Album bij mij af te nemen.

Voor info en prijzen: www.hellasiertsema.com

Newborn fotografie vraagt om heel veel geduld

 

P5240009bw

Newborn3

DSC_0930

 

P5240003bw

DSC_0660v2

P5240008bw

DSC_0666bw

DSC_0927bw

 

DSC_0906

Portrait_BW_L3333

Portrait_BW_L3334