Do you fancy a Bridal shoot again? You can with a “Trash the Dress” in The Netherlands

Such a pity that your wedding day went by. And your beautiful wedding dress is now stored again. But do you fancy a Bridal shoot again at one of your favourite unusual locations here in the Netherlands? You can with a “Trash the Dress” Bridal shoot. You can visit my website for further information about me and I am looking forward to welcoming you here in The Netherlands. For all info: www.hellasiertsema.com

Jammer dat je trouwdag al weer zo snel voorbij is gegaan. En je mooie jurk is nu weer opgeborgen in de kast. Wat zou je nog graag je trouwjurk eens willen aantrekken, maar ja wanneer? Gelukkig is er een excuus om jezelf nog eens in je jurk te hijsen, kies voor een “Trash the Dress fotoshoot” op een unieke locatie.

Amerikaans fenomeen

Dit fenomeen heeft zijn oorsprong in Amerika liggen. Je kan het zien als een soort van “fashion” fotoshoot, die je na de trouwdag laat plaatsvinden. Tijdens deze shoot zal je je jurk vies en/of kapot maken met de achterliggende gedachte dat je deze nooit meer nodig hebt. Maar natuurlijk kan van deze oorspronkelijke gedachte worden afgeweken en laat je de jurk mooi heel. Het leuke is wel dat je jezelf in deze shoot volledig kan uitleven, iets wat je op je trouwdag niet durfde. Je jurk wordt er hoogstens een beetje “vies” van, maar die kan uiteraard nadien even naar de stomerij worden gebracht. Hoe ver je wilt gaan tijdens de shoot beslis jij altijd zelf.

DSCF1600FB

DSC_3685v2

DSCF1448v2aFB

Met of zonder partner

Getrouwde vrouwen willen in het algemeen nog wel eens eens een keer die mooie jurk weer aantrekken voor zo’n fotoshoot, maar helaas geldt dat niet altijd voor hun partners. Het mooiste is natuurlijk dat je je partner meekrijgt voor deze shoot. Maar als dat niet lukt, geen punt, dan maak je er gewoon een solo Trash the Dress van zoals op een aantal van mijn foto’s te zien is. Zoals je hier overigens kunt zien is hier voor een “rustig” scenario gekozen. Uiteraard kan je voor deze shoot ook je vriendin, je bruidsmeisjes of huisdieren meenemen. Alles kan, niets moet!

Bij een Trash the Dress geldt: alles kan, niets moet!

Scenario

Tijdens de fotoshoot kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Denk hierbij aan een duik in de zee, paardrijden of rollebollen tussen bladeren in het bos. Het kan allemaal. Samen met mij bespreken wij vooraf het scenario en plannen we een dag dat we de shoot gaan houden. Op mijn website kan je de prijs voor een Trah the Dress fotoshoot vinden. Niet aarzelen dus, gewoon gaan boeken en ik ga die “droomfoto” van jou of jullie samen maken!

Info en prijzen website: www.hellasiertsema.com

Trash the Dress
Veel scenario’s zijn mogelijk